Ruim aanbod zeecontainers en materiaalcontainers: zowel nieuw als tweedehands

 

Een vracht te vervoeren over zee? Of misschien wenst u wel een standaard zeecontainer als opslagruimte? Alles is mogelijk met de opslagcontainers van Euro-Cabin.

Al jaren vervaardigen we robuuste zeecontainers, ook ISO-containers genoemd, die een optimale bescherming bieden en zelf ook tegen een stootje kunnen. Of u ze nu gebruikt voor transport of opslag, ze gaan jarenlang mee en kunnen voor heel wat zaken ingezet worden. Zo worden onze materiaalcontainers bijvoorbeeld gebruikt als tijdelijke opslagruimte voor banden, tuinmeubilair en op evenementen. Onze zeecontainers kunnen zowel nieuw als tweedehands gekocht worden, of gehuurd worden voor korte of langere periode.

Iso-containers uitgevoerd in standaardmaat

Onze zee- of iso-containers worden standaard uitgevoerd volgens de geldende iso-norm:

  • ISO-maatvoering : 6,05 x 2,43 m
  • Binnenlengte: 5,88 m
  • Binnenbreedte: 2,33 m
  • Buitenhoogte: 2,59 m
  • Binnenhoogte: 2,41 m
  • Gewicht: 2,185 Ton

Waarom een zeecontainer met ISO-certificaat?

Een zeecontainer die aan deze standaardnormen voldoet is makkelijk stapelbaar en geschikt voor intermodaal transport. U kan deze container dus over de hele wereld inzetten.

Compleet uitgeruste zeecontainers

Een zeecontainer van Euro-Cabin is voorzien van dubbele, stalen buitendeuren. Ook de container zelf is volledig uit staal vervaardigd en beschikt binnenin over een houten vloer, die vlot stapelen mogelijk maakt. Onze containers vallen makkelijk te verplaatsen met een kraan en/of heftruck.

Meer weten over zeecontainers?

Wenst u meer te weten over onze zeecontainers en opslagcontainers, of een offerte op maat? Contacteer ons meteen en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Bekijk hier ons aanbod zeecontainers te huur

Bekijk hier ons aanbod zeecontainers te koop

Wist u dat onze zeecontainers ook verkrijgbaar zijn in 10ft? Contacteer ons voor meer info.

Verhuur en verkoop van zeecontainers voor transport of opslag:

Verhuur en verkoop van zeecontainers of ISO-containers voor transport of opslag. Ruim aanbod zeecontainers: zowel nieuw als tweedehands. Onze zeecontainers worden standaard uitgevoerd volgens de geldende iso-norm.

Ons vestigingsadres:
Kanadezenlaan 122
7711 Dottenijs
BE0435.399.940 RPR Gent, afdeling Kortrijk
Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 148 bus 32
8540 Deerlijk

Onze openingsuren

Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u
Zaterdag / Zondag: Gesloten

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen in Dottenijs. Maak hiervoor graag een afspraak, zodat wij de nodige tijd kunnen nemen om uw project uit te werken.