Euro-Cabin, uw expert in verhuur en verkoop van mobiele units, modulaire accommodaties en zeecontainers

Mobiele units

Bij Euro-Cabin kunt u rekenen op kwalitatieve mobiele en flexibele units die op maat afgewerkt worden en multi-inzetbaar zijn. Onze mobiele units zijn perfect afgewerkt Wij staan in voor de verkoop van mobiele units en eveneens voor het verhuren van mobiele units.

Mobiele units zijn voorzien op buitengebruik, maar kunnen net zo goed binnen hun meerwaarde aantonen. U kunt ze gebruiken voor zowat alle mogelijke toepassingen, zijn stevig, duurzaam en gaan jarenlang mee.

Mobiele units

Zeecontainers

Bent u op zoek naar robuuste zeecontainers in verschillende standaardmaten en die voldoen aan de ISO-wetgeving? Bij Euro-Cabin vindt u ongetwijfeld de meest geschikte opslagcontainer van 10 of 20'. Wij zorgen zowel voor de verkoop van zeecontainers als het verhuren van zeecontainers!

Een vracht te vervoeren over zee? Of misschien wenst u wel een standaard zeecontainer als opslagruimte? Alles is mogelijk met de opslagcontainers van Euro-Cabin. Onze zeecontainers zijn stuk voor stuk voorzien van stevige stalen buitendeuren en een houten vloer. Ontdek ons aanbod op deze site.

Zeecontainers

Modulaire accommodatie

Grotere oppervlaktes nodig? Dan zijn onze modulaire units uitermate geschikt. De modulaire units van Euro-Cabin werken we niet enkel op maat af, ze zijn ook perfect stapel- en schakelbaar. Hierdoor schept u de ruimte die u nodig heeft en kunt u alle kanten uit.

Wij denken graag met u mee over uw modulaire accommodatie op maat en komen ongetwijfeld tot de geschikte oplossing voor uw noden en wensen.

Euro-Cabin: flexibele oplossingen voor extra ruimte, tijdelijk of permanent, standaard of op maat.

Ruim aanbod te koop

Alle mobiele units, modulaire units en zeecontainers zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Wij werken deze units en containers graag op maat af tegen messcherpe prijzen. Uiteraard zorgen we voor een zorgeloze levering en plaatsing. Vraag ons zeker en vast naar de mogelijkheden.

Ruim aanbod te huur

Wenst u tijdelijk gebruik te maken van een mobiele unit, een modulaire accommodatie of een zeecontainer? Weet dan ook dat wij heel wat modellen te huur hebben. Deze standaard modellen zijn niet aanpasbaar. Bekijk ons ruime aanbod en informeer naar de voorwaarden. Huren is in veel gevallen de perfecte (tijdelijke) oplossing.

Tweedehands modellen

Bij Euro-Cabin beschikken we ook over een selectie tweedehands mobiele units en tweedehands zeecontainers. Deze zijn gebruikt, maar nog en in zeer goede staat. Een voordelige oplossing die misschien wel perfect uw noden invult. Bekijk onze tweedehands modellen (mobiele units en zeecontainers) en informeer naar de voorwaarden.

Verkoop en verhuur van werfketen, mobiele units en modulaire units:

Verhuur & verkoop van tijdelijke of permanente containers, cabines en werfketen. Geschikt voor: tijdelijke gebouwen, tijdelijke lokalen, tijdelijke burelen, werfcontainers, bureelcontainers, materiaalcontainers, refters, klaslokalen, cafetaria's, kleedkamers, sanitair voor sportclubs, bewoonbare containers, kantoorcontainers,  …

Ons vestigingsadres:
Kanadezenlaan 122
7711 Dottenijs
BE0435.399.940 RPR Gent, afdeling Kortrijk
Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 148 bus 32
8540 Deerlijk

Onze openingsuren

Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u
Zaterdag / Zondag: Gesloten

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen in Dottenijs. Maak hiervoor graag een afspraak, zodat wij de nodige tijd kunnen nemen om uw project uit te werken.