Mobiele units: voor binnen én buiten

Euro-Cabin: al jaren gespecialiseerd in mobiele units met een dienstverlening van A tot Z, met de focus op kwaliteit én tegen een messcherp prijskaartje. Als rasechte specialist beschikken we over heel wat expertise en een hele waaier aan mobiele units voor verschillende toepassingen. De mogelijkheden van onze mobiele units zijn quasi onbeperkt, denk maar aan een refter, vergaderruimte, keuken, vestiaire, sanitaire unit, werfkeet, bureelcontainer, opleidingslokaal en ga zo maar door. Hebt u nood aan meerdere geschakelde units? Bekijk onze modulaire units.

Complete uitrusting

Kiest u voor een mobiele unit van Euro-Cabin, dan kiest u voor volledige ontzorging. Onze hoogstaande mobiele units zijn immers vervaardigd volgens de regels van de kunst en uiterst compleet.

Onze mobiele units zijn standaard uitgerust met:

  • PVC ramen met dubbel glas en rolluiken
  • goed geïsoleerd dak,
  • goed geïsoleerde wanden,
  • goed geïsoleerde vloeren.

Verschillende afmetingen

Onze mobiele units zijn verkrijgbaar in 2 standaardbreedtes: 2,44 of 3 meter.

Lengte: elke afmeting tussen de 3 en 14 meter is mogelijk, dus heel wat flexibiliteit.

Een mobiele unit op maat is dus perfect mogelijk en u kunt spelen met de afmetingen afhankelijk van de beschikbare ruimte of het nut van de unit. Wij denken graag met u mee en komen de ruimte met plezier opmeten indien nodig.

Op maat afwerkbaar

Kleur: op het vlak van kleuren zijn er quasi geen belemmeringen. Zo matcht u de mobiele unit perfect met uw bedrijfskleuren of de inrichting. Alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar.

Inrichting: ook bij het inrichten van uw mobiele unit kunt u zich helemaal laten gaan. Sanitair, verlichting, verwarming: we passen alles aan uw wensen aan. Van basic tot uiterst luxueus. We denken met u mee en komen met voorstellen op maat.

Vloer: Op de vloer voorzien we standaard een duurzame vinyl, maar ook daar is de afwerking bespreekbaar.

Onze mobiele units gaan jarenlang mee

Onze mobiele units zijn stevig en duurzaam. Hun robuuste uitvoering garandeert voor vele jaren een hoogwaardige uitstraling.

Ontelbare toepassingen met de mobiele units van Euro-Cabin

Waarvoor onze mobiele units ingezet worden? Kortweg, voor zowat alles. We leveren mobiele units die dienen als kantoor, refter of verkleedruimte, maar net zo goed zien we ze gebruikt worden als showroom, winkelruimte, schaftkeet, controlepost, vergaderruimte, apotheek, school, klaslokaal, of zelfs een hele woonunit. Aangezien ze volledig op maat aanpasbaar zijn, kunt u er alle kanten mee uit.

Meer weten over onze mobiele units?

Wenst u ons te bezoeken? 
Een offerte op maat of een technische beschrijving?
Contacteer ons en we bezorgen u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken.

Bekijk hier ons aanbod mobiele units te huur

Bekijk hier ons aanbod mobiele units te koop

Wenst u meerdere mobiele units naast en op elkaar? Ontdek hier onze modulaire accommodatie.

Verhuur en verkoop van mobiele units voor tijdelijke of permanente ruimten:

Verhuur & verkoop van mobiele units en werfketen. Geschikt voor: tijdelijke gebouwen, tijdelijke lokalen, tijdelijke burelen, werfcontainers, bureaucontainers, materiaalcontainers, refters, klaslokalen, cafetaria's, kleedkamers, sanitair voor sportclubs,  …

Ons vestigingsadres:
Kanadezenlaan 122
7711 Dottenijs
BE0435.399.940 RPR Gent, afdeling Kortrijk
Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 148 bus 32
8540 Deerlijk

Onze openingsuren

Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u
Zaterdag / Zondag: Gesloten

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen in Dottenijs. Maak hiervoor graag een afspraak, zodat wij de nodige tijd kunnen nemen om uw project uit te werken.