Aanbod mobiele units TE KOOP

Maak een keuze uit ons ruime aanbod mobiele units.

Uiteraard werken wij indien gewenst deze units voor u op maat af en zorgen we dat de constructie op de bestemming geraakt. Wij bespreken graag met u de wensen en noden, evalueren en komen met een oplossing op maat die voldoet aan de uiteindelijke functie van uw unit.

De units die we te koop aanbieden, kunnen ook gehuurd worden. Let wel: bij huren gaat het enkel om de standaard mobiele en flexibele units die we op voorraad hebben. Maatwerk is er enkel om te kopen.

Wenst u dus een mobiele unit op maat of meerdere modulaire accommodatiescontacteer ons vandaag nog, we bekijken dan graag de mogelijkheden met u.

Verkoop van mobiele units voor tijdelijke of permanente ruimten:

Verkoop van mobiele units en werfketen. Geschikt voor: tijdelijke gebouwen, tijdelijke lokalen, tijdelijke burelen, werfcontainers, burocontainers, materiaalcontainers, refters, klaslokalen, cafetaria's, kleedkamers, sanitair voor sportclubs, container als kantoor  …

Ons vestigingsadres:
Kanadezenlaan 122
7711 Dottenijs
BE0435.399.940 RPR Gent, afdeling Kortrijk
Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 148 bus 32
8540 Deerlijk

Onze openingsuren

Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u
Zaterdag / Zondag: Gesloten

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen in Dottenijs. Maak hiervoor graag een afspraak, zodat wij de nodige tijd kunnen nemen om uw project uit te werken.