Euro-Cabin: De specialist in permanente en tijdelijke units:

Bij Euro-Cabin zijn we al jaren gespecialiseerd in permanente en tijdelijke units, en zijn uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in België. Onze units worden ingezet voor schoolgebouwen, refters, tijdelijke kantoorruimtes, cafetaria’s, clublokalen, werfketen en ga zo maar door. Als kmo zetten we in op een ruim aanbod, gecombineerd met een persoonlijke dienstverlening en snelle service.

Ook de komende jaren willen we onze klanten bijstaan met kwalitatieve (modulaire) units en een ruim aanbod aan zeecontainers. Daarbij houden we de vinger aan de pols van nieuwe technieken, zetten we in op kwaliteit en luisteren we naar de noden van onze klanten.

Euro-Cabin: De specialist in modulaire bouw en container units:

Werk je vaak op locatie en heb je een mobiele werkplek nodig? Dan kan je een werfkeet of schaftkeet huren bij Euro-Cabin. Als specialist voor verhuur en verkoop van modulaire en mobiele units, helpt Euro-Cabin u graag verder. Bij Euro-Cabin zijn we al jaren gespecialiseerd in permanente en tijdelijke units.

Ons vestigingsadres:
Kanadezenlaan 122
7711 Dottenijs
BE0435.399.940 RPR Gent, afdeling Kortrijk
Maatschappelijke zetel:
Hoogstraat 148 bus 32
8540 Deerlijk

Onze openingsuren

Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u
Zaterdag / Zondag: Gesloten

U bent steeds welkom om onze units te bezichtigen in Dottenijs. Maak hiervoor graag een afspraak, zodat wij de nodige tijd kunnen nemen om uw project uit te werken.